Sundhedsstyrelsen har nu tilladt, at vi gradvist øger vores aktivitet og arbejder imod et mere vanligt niveau i vores fysioterapi praksis. Vi er fortsat forpligtiget til at have fokus på at begrænse smittespredningen i samfundet, og derfor skal alle patienter visiteres telefonisk. Vi har mulighed for at visitere til tele-og videokonsultation eller til behandling med fysisk fremmøde. Sidstnævnte kræver, at vi i samråd med patienten vurderer, at vedkommende opfylder sundhedsstyrelsens kriterier herfor. Samtidig tager vi alle forholdsregler for at kunne tilbyde forsvarlig og tryg behandling med fysisk fremmøde. Alle patienter vil blive kontaktet af deres fysioterapeut, og er du ny patient, er du velkommen til at kontakte os telefonisk. Vi håber på forståelse for situationen, men lover at vi skal gøre alt for at vejlede og hjælpe alle patienter så godt som muligt og samtidig overholde vores retningslinjer.

Træningscenteret er fortsat lukket, og alle abonnementer er sat i bero. Alle hold er gjort inaktive, hvilket betyder, at i ikke kan booke jer på nogle hold i fremtiden. Det har vi gjort af flere årsager, men først og fremmest fordi vi gerne vil forsøge at være kreative, nytænkende og fleksible, når der åbner sig en mulighed for igen at køre hold. Det kan betyde, at vi eks. må have færre deltagere på holdene og derfor skal køre flere hold, hvilket vil kræve en justering af ugeplanen. Vi lover vi melder ud, så snart det er muligt at booke igen, og vi glæder os rigtig meget til vi ses igen.

Vi håber alle sørger for at holde kroppen i gang indtil vi ses igen. Det kan gøres på mange måder eks. med daglige gåture, en cykel-eller løbetur, hvor pulsen kommer op over snakketempo. Du kan også gøre brug af et eller flere af nedenstående træningsprogrammer, som du alle kan lave derhjemme. Ønsker du at se programmet med videoklip, kan du indlæse QR koden, der er i bunden af hvert træningsprogram. God fornøjelse og god træning.

Opvarmningsprogram

Stabilitetstræning med stor træningsbold

TRX program

Bækkenbundstræning

Løb og cykel specifikt styrketræningsprogram

Fysioflow program

Basis rygprogram

Cirkeltrænings program

Tabata program

Balance & koordinationstræning

Mobilitetstræning

Ryg Mave Lår

Yoga program

Fodøvelser