Alle der kommer ind i huset skal benytte mundbind uanset om du skal til behandling eller træning. Du skal IKKE benytte mundbind under din træning, men have mundbind på før og efter din træning.

Fra d. 24/12 -21 skal alle medlemmer i træningscenteret have gyldigt coronapas. Vi er forpligtiget til at lave dagligt stikprøvekontrol, men tjekker det løbende. Du skal blot gå i gang med din træning, men være klar til at fremvise gyldigt coronapas, hvis du bliver kontaktet.

Udover gældende retningslinjer for brug af mundbind og gyldigt coronapas i træningscenteret følger vi fortsat Sundhedsstyrelsens gode råd for at forebygge smittespredning, så derfor bedes alle venligst:

  • Holde god håndhygiejne og benytte spritdispensorer, der er opsat rundt i hele huset.
  • Altid aftørre maskiner/redskaber efter brug. Tá venligst en sprayflaske med rundt under din træning, så du kun rører ved en flaske. Aftør hver maskine/ redskab efter endt brug, og benyt et nyt stykke papir til hver maskine.
  • Blive hjemme fra træning, hvis du har symptomer på sygdom.

Du må meget gerne medbringe din egen træningsmåtte, men har også muligheden for at låne en, du skal blot aftørre den efter brug.

Der er tid mellem hvert hold, hvor vi sørger for udluftning.

I fysioterapien følger vi de gældende regler for rengøring og udluftning.

Nedenstående er træningsprogrammer, som blev lavet i forbindelse med corona nedlukningen i foråret 2020. Ønsker du at se programmerne med videoklip, kan du indlæse QR koden, der er i bunden af hvert træningsprogram. God fornøjelse og god træning.

Opvarmningsprogram

Stabilitetstræning med stor træningsbold

TRX program

Bækkenbundstræning

Løb og cykel specifikt styrketræningsprogram

Fysioflow program

Basis rygprogram

Cirkeltrænings program

Tabata program

Balance & koordinationstræning

Mobilitetstræning

Ryg Mave Lår

Yoga program

Fodøvelser