Basis træning

Træningen er funktionel opbygget, og dermed har alle øvelserne til formål, at styrke de muskler vi bruger i det daglige.

Vi inddrager forskellige redskaber i træningen såsom elastikker, træningsbolde og balanceredskaber.

Holdet findes på flere niveauer.

V__F215

Ryghold

Træningen er opbygget med det formål at træne ryggen til bedre funktion i dagligdagen. Der vil være fokus på både stabiliserende og mobiliserende træning for din ryg. Derudover vil der arbejdes med funktionelle øvelser, der har det formål, at man lærer at bruge kroppen aktivt igen.

Vi inddrager forskellige redskaber såsom elastikker, træningsbolde og balanceredskaber.

Holdet findes på flere niveauer.

V__3965

FysioPilates

Træningen består af skånsomme men effektive øvelser. I træningen fokuseres på kropsholdningen samt de dybe stabiliserende mave, ryg og bækkenmuskler. Træningen i et roligt tempo med fokus på bevægekvalitet fremfor kvantitet.

Træningen kræver koncentration og fordybelse og derfor startes hver lektion med afspænding.

Parkinson

Træningen er for dig der har fået konstateret Parkinson. I træningen bliver der taget individuelle hensyn. Der arbejdes med styrke, koordination, balance og kondition.

Neurologi hold

Holdet er til dig med en neurologisk sygdom, som gerne vil træne på hold. Det er et mindre hold, så der er plads til at tage individuelle hensyn. Træningen består af styrke- & konditionstræning samt høj fokus på balance- & koordinationstræning. Træningen vil være en blanding af træning i maskinerne og træning i vores hold sal.

Neurologi hold

GLA:D HOFTE/ KNÆ

Træningen henvender sig til alle med artrose (slidgigt) i hofte eller knæ uanset smerte og funktionsniveau.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation

Se nærmere beskrivelse på www.glaid.dk

GLAD RYG

Holdet henvender sig til dig med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter og er udviklet af forskere og behandlere på Syddanske Universitet.

Formålet er gennem viden og træningen at hjælpe dig til at opnå bedre livskvalitet og reducere smerterne.

For mere information kontakt vores reception.

VF HOLD

Træningen består af, at du kører dit eget individuelle træningsprogram. Derudover bliver deltagerne på skift vejledt individuelt i balancetræning eller andet fokusområde. Holdet er for dig, der har en kronisk diagnose, og har behov for støtte i træningen, men ikke har brug for individuel vejledning under hele træningen.