Hos os er du i trygge hænder

Vores team består af højtkvalificerede og veluddannede fysioterapeuter, som har mange års erfaringer med fysioterapi og træning.
Du er i sikre hænder, når du er tilknyttet os, og vi lover dig, at du får den bedst mulige behandling og vejledning.

Fysioterapi

Vores fysioterapeutiske behandling bygger på en grundig undersøgelse hvorefter der lægges et fælles mål og en plan for behandlingsforløbet. På den måde sikre vi at behandlingen bliver målrettet og taget udgangspunkt i netop dine problemer samt dine ønsker og behov.

LÆS MERE OM FYSIOTERAPI

Fysioterapeutisk holdtræning

Vi tilbyder forskellige former for fysioterapeutisk holdtræning. Træningen foregår på mindre hold, hvor der tages individuelle hensyn og dermed er der stor fokus på de skader den enkelte har.

LÆS MERE OM FYSIOTERAPEUTISK HOLDTRÆNING

Individuel træning

Kom og træn ud fra dit eget personlige træningsprogram som tilrettelægges i samarbejde med fysioterapeuten ud fra dine ønsker og behov.

LÆS MERE OM INDIVIDUEL TRÆNING

Fitnesshold

Vi kan tilbyde behagelige omgivelser med helt nyt og moderne træningsudstyr, som kan benyttes på alle niveauer. Så uanset om du træner for at genoptræne en skade, forbedre din form, ønsker et vægttab eller blot træner for velværens skyld, er du velkommen til at træne hos os.

LÆS MERE OM FITNESSHOLD

Personlig træner

Med den personlige træning får du hjælp af en fysioterapeut til at nå dine mål på en sikker og inspirerende måde. Din personlige træner sætter sig ind i dine behov og forudsætninger og skræddersyer, sammen med dig, en træningsplan, der passer til dine mål og dit temperament. Planen tilpasses undervejs i takt med at du når dine delmål.

LÆS MERE OM PERSONLIG TRÆNER