Fitnesshold

TRX

TRX Suspension Træning er effektiv træning med fokus på styrke, stabilitet, balance og core. Al træning foregår i en slynge, som er enkel at justere. Øvelserne kan nemt justeres i sværhedsgrad, så alle kan deltage uanset forudsætningerne. Aktuelt tilbydes TRX udendørs på vores dejlige udendørs bane. 

Bodytoning

Træningen består af effektiv styrketræning af de store muskelgrupper – lår, balder, bryst, ryg og mave. Timen varieres med forskellige redskaber som bl.a. elastikker og vægte.

Ryg, Mave, lår

Træningen består af stabilitetstræning samt styrketræning for ryg, mave, lår. Der anvendes ofte de store træningsbolde og varieres med brug af elastikker, vægte og redondo bolde.

Ryg, Mave, bækkenbund

Træningen er som ryg, mave, lår dog uden hop og med et element af bækkenbundstræning i hver lektion. Holdet er optimal at starte på efter en fødsel eller ved behov for skånsom træning. 

Pilates

Træningen består af effektive øvelser for de stabiliserende muskler i hele kroppen. Der vægtes bevægekvalitet fremfor kvantitet. I træningen kan anvendes elastikker, den store træningsbold, redondo bolden. Pilates er god grundtræning og dermed god basis til de øvrige hold.

Pilates m/ afspænding er som ovenstående beskrivelse, men i hver lektion er der en afspændingssekvens.

Yoga

Der tilbydes både yoga flow og blid yoga, hvor der laves øvelser med inspiration fra flere forskellige yogaformer. Øvelserne bliver udført til rolig musik og der er fokus på vejrtrækningen og korrekt udførsel af alle øvelserne. I hver lektion er der ligeledes en afspændingssekvens.

Der tilbydes også yin yoga, hvor der arbejdes med blide stræk over længere tid ca. 3-6 min og med åndedrættet i fokus. 

Gym Light

Almen træning for hele kroppen med moderat intensitet henvendt til den modne aldersgruppe eller til dig der har behov for at starte på et moderat niveau.

Spin

Spin giver med garanti sved på panden og er effektiv kredsløbstræning bestående af både korte og lange intervaller. Vi kører på Bodybike som har et konsol med flere datamålinger bl.a. watt., som kan være med til at effektivisere din træning. Dog er det frivilligt om man ønsker at benytte datamålinger og alle kan være med på spin.

Timerne køres på forskellige niveauer fra Spin light, Spin I, Spin II, Spin II ekstra til Spin III. Alle instruktører tilstræber at vejlede dig som nybegynder uanset, hvilket hold du starter på.

Zumba

Timen er inspireret af den traditionelle Cumbia-, Salsa-, Samba- og Merengue musik. Zumba består af dansebaseret træning med latinamerikanske rytmer.

Zumba tilbydes på forskellige niveauer fra Zumba Light, Zumba I, Zumba II og Zumba III, hvor der i Zumba Light og Zumba I er grundigere instruktion i koreografien.

Jumping Fitness

Jumping Fitness er træning på trampoliner. Holdet er for dig, der ønsker effektiv konditionstræning og sved på panden til god musik. Alle kan være med.

Holdet kører også som Jumping Fitness Light, hvor intensitet er lidt lavere.

FysioFlow

Fysioflow er en træningsmetode, som arbejder med kroppens bindevæv – kroppens fascier – med det formål at øge bevægeligheden og aktivere kroppens ro- og hvilesystem. Fysioflow starter altid med at varme vævet op gennem små bløde bevægelser og naturlige sving. Herefter arbejdes med små bouncende bevægelser i aktive, dynamiske stræk og mobilitetsøvelser for hele kroppen. Afslutningsvis er der kort afspænding med fokus på åndedrættet.

Stærke & smidige fødder

Fødderne bliver ofte glemt indtil de begynder at gøre ondt. Vores fødder bliver stive og svage, og derfor skal de trænes ligesom resten af kroppen. Uanset om du har problemer med dine fødder eller ej vil holdet være noget for dig.

Så kom og giv dine fødder den opmærksomhed de fortjener – de skal ”bære” dig hele livet. Der vil være fokus på at opnå smidighed og styrke i fødderne, og der vil være plads til at tage individuelle hensyn.

Center For Fysioterapi & Træning

Nørregade 4
5330 Munkebo

mail@munkebofysioterapi.dk
Tel: 65 97 51 60

Persondatapolitik

Åbningstider for uge 27-32:

Mandag-onsdag kl. 7-19

Torsdag kl. 7-18.30

Fredag kl. 7-16

Lørdag-søndag kl. 8-12

 

Normale åbningstider

Mandag: 07.00-20.00

Tirsdag: 07.00-20.00

Onsdag: 07.00 - 20.00

Torsdag: 07.00 - 19.30

Fredag: 07.00 - 17.30

Lørdag: 08.00 - 13.00

Søndag: 08.00 - 13.00