Fysioterapi

Henvisning fra praktiserende læge

For at modtage sygesikringstilskud til behandling, skal man have en henvisning fra praktiserende læge.

Vederlagsfri fysioterapi

Der er specifikke diagnose-grupper der giver mulighed for at modtage vederlagsfri fysioterapi.
Udover den specifikke diagnose, skal man ydeligere have et vidtgående handicap der bevirker at man indenfor 24 timer i eget hjem har behov for hjælp eller hjælpemidler.

På www.fysio.dk kan der findes yderligere information herom.

Lægen vurderer om man er berettiget til vederlagsfri fysioterapi men vi er naturligvis gerne behjælpelig med at undersøge det.

Første behandling

Ved første konsultation vil du blive undersøgt og udspurgt om baggrunden for din skade. Det er vigtigt at du informerer så detaljeret om skaden som muligt, og om hvordan den påvirker din dagligdag.

Udfra de informationer, vil vi tilrettelægge et behandlingsforløb, som naturligvis løbende vil blive justeret og reguleret afhængig af din reaktion på behandlingen.

Til hver behandling bedes du medbringe et lagen og et håndklæde.

Din rolle i behandlingen

For at få så effektivt et behandlingsforløb som muligt, kræver det et samarbejde med dig, og at du deltager aktivt i behandlingen.

Din aktivitet kan eksempelvis bestå af at udføre øvelser hjemme, som kan være en vigtig del af behandlingen, og samtidig forebygger at skaden ikke kommer igen.
For yderligere forebyggelse, kan det være nødvendigt at ændre arbejdsstillinger, korrigere kropsholdning mv., hvilket vi vil instruere dig i.

Vi er underlagt tavshedspligt, hvormed du kan forvente at vi ikke videregiver oplysninger til forsikringsselskaber, offentlige instanser, arbejdsgiver eller andre, uden dit samtykke.

Behandlingen

Et behandlingsforløb er meget individuelt, både i forhold til indholdet i behandlingen og antal gange. Nogle kan have brug for mange behandlinger og andre få gange. Det afhænger ofte meget af, hvor lang tid den enkelte har gået med skaden.

Generelt kan det siges, at jo hurtigere du kommer i behandling med din skade, jo kortere behandlingsforløb.

Samtidig er det meget individuelt, hvordan man reagerer på behandlingen. Det er naturligt at få en reaktion på behandlingen, som bl.a. kan være træthed, bedring, eller evt. en øget smerte. Dette er acceptabelt så længe den øgede smerte aftager efter et døgn.

Behandlingen kan baseres på en eller flere af de følgende principper:

www.mulligan.dk

www.mckenzieinstitute.org

www.glaid.dk

www.muskuloskeletale.dk

www.fysio-pilates.dk

www.sportsfysioterapi.dk

www.kinesiotapening.dk

www.dsa-fysio.dk

Center For Fysioterapi & Træning

Nørregade 4
5330 Munkebo

mail@munkebofysioterapi.dk
Tel: 65 97 51 60

Persondatapolitik

Åbningstider

 

Mandag: 07.00 - 20.00
Tirsdag: 07.00 - 20.00
Onsdag: 07.00 - 20.00
Torsdag: 07.00 - 19.30
Fredag: 07.00 - 17.30
Lørdag: 08.00 - 13.00
Søndag: 08.00 - 13.00