FYSIOTERAPEUTISK HOLDTRÆNING

Basis træning

Træningen er funktionel opbygget, og dermed har alle øvelserne til formål, at styrke de muskler vi bruger i det daglige.

Vi inddrager forskellige redskaber i træningen såsom elastikker, træningsbolde og balanceredskaber.

Holdet findes på flere niveauer.

Ryghold

Træningen er opbygget med det formål at træne ryggen til bedre funktion i dagligdagen. Der vil være fokus på både stabiliserende og mobiliserende træning for din ryg. Derudover vil der arbejdes med funktionelle øvelser, der har det formål, at man lærer at bruge kroppen aktivt igen.

Vi inddrager forskellige redskaber såsom elastikker, træningsbolde og balanceredskaber.

Holdet findes på flere niveauer.

FysioPilates

Træningen består af skånsomme men effektive øvelser. I træningen fokuseres på kropsholdningen samt de dybe stabiliserende mave, ryg og bækkenmuskler. Træningen i et roligt tempo med fokus på bevægekvalitet fremfor kvantitet.

Træningen kræver koncentration og fordybelse og derfor startes hver lektion med afspænding.

Parkinson

Træningen er for dig der har fået konstateret Parkinson. I træningen bliver der taget individuelle hensyn. Der arbejdes med styrke, koordination, balance og kondition.

Sclerosehold

Holdet er til dig med sclerose, som gerne vil træne på hold. Det er et mindre hold, så der er plads til at tage individuelle hensyn. Træningen består af styrke- & konditionstræning samt høj fokus på balance- & koordinationstræning samt mindre kognitive elementer som del af den øvrige træning. Der bruges varierende redskaber i træningen.

GLA:D hofte/ knæ

Træningen henvender sig til alle med artrose (slidgigt) i hofte eller knæ uanset smerte og funktionsniveau.

Formålet er gennem specifik træning og tilegnet viden at reducere smerte, forbedre funktionen og herigennem lette dagligdagen og undgå eller udsætte en operation

Se nærmere beskrivelse på www.glaid.dk

GLAD RYG

Holdet henvender sig til dig med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter og er udviklet af forskere og behandlere på Syddanske Universitet.

Formålet er gennem viden og træningen at hjælpe dig til at opnå bedre livskvalitet og reducere smerterne.

For mere information kontakt vores reception.

Vederlagsfri hold

Du får tilrettelagt et individuelt program i træningscenteret, som du går igennem under hver træning. Derudover bliver deltagerne på skift vejledt individuelt i balancetræning eller andre fokusområder. Holdet er for dig, der har en kronisk diagnose, og har behov for støtte i træningen, men ikke har brug for individuel vejledning under hele træningen.

Center For Fysioterapi & Træning

Nørregade 4
5330 Munkebo

mail@munkebofysioterapi.dk
Tel: 65 97 51 60

Persondatapolitik

Åbningstider

 

Mandag: 07.00 - 20.00
Tirsdag: 07.00 - 20.00
Onsdag: 07.00 - 20.00
Torsdag: 07.00 - 19.30
Fredag: 07.00 - 17.30
Lørdag: 08.00 - 13.00
Søndag: 08.00 - 13.00